CSAPATUNK

Dauner Kristóf
Tulajdonos

"A Golden Future Infratrainer Stúdiót azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy olyan helyet biztosítsunk a formálódni és fogyni vágyóknak, ahol a hatékony edzést a komfortos és exkluzív környezettel párosítjuk. Számunkra fontos, hogy a vendégeink a legnagyobb figyelmet kapják és egy egyéni edzésprogram mentén érjék el a számukra közösen kitűzött célt. Ezért dolgozunk nap mint nap és ennek köszönhetjük az eddig elért eredményeket és sikereket."

Bácsi-Dauner Krisztina
Üzletvezető, személyi edző

 "Amennyire nincs időnk magunkra, annyira nincs időnk mozogni sem. A mai rohanó világban nem csak az ember étkezése, de ezzel párhuzamosan a teste/szervezete is átalakul, változik. Alkalmazkodik ahhoz amit kap. Az emberek ideje behatárolt, és kevesebb időt tudnak belőle magukra fordítani. Ebben szeretnénk a segítségetekre lenni, hogy eredményesek lehessetek. Emellett szakképzett személyi edzőink személyre szabott edzéstervekkel készülnek Nektek!"

Juhász Nikolett

személyi edző

"Kipróbáltam rengeteg féle sportot melyhez hozzá segített a Testnevelési Egyetem is, ahol testnevelő-gyógytestnevelő és egészségfejlesztő szakon végzős hallgató vagyok. De az örök szerelem a kosárlabdával talált rám, aktív pályafutásomat felváltotta az edzősködés. Célom, hogy a sportolni vágyók megszeressék és beépítsék a mozgást a mindennapjaikba. Keress bátran, ha fogyni szeretnél, izmosodni vagy csak javítanál az állóképességeden.
Nálunk az álmod valóra válhat!"

Klimenko Margarita

személyi edző

Lőrincz Betti

személyi edző