CSAPATUNK

Dauner Kristóf
Tulajdonos

"A Golden Future Infratrainer Stúdiót azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy olyan helyet biztosítsunk a formálódni és fogyni vágyóknak, ahol a hatékony edzést a komfortos és exkluzív környezettel párosítjuk. Számunkra fontos, hogy a vendégeink a legnagyobb figyelmet kapják és egy egyéni edzésprogram mentén érjék el a számukra közösen kitűzött célt. Ezért dolgozunk nap mint nap és ennek köszönhetjük az eddig elért eredményeket és sikereket."

Bácsi-Dauner Krisztina
Üzletvezető, személyi edző

 "Amennyire nincs időnk magunkra, annyira nincs időnk mozogni sem. A mai rohanó világban nem csak az ember étkezése, de ezzel párhuzamosan a teste/szervezete is átalakul, változik. Alkalmazkodik ahhoz amit kap. Az emberek ideje behatárolt, és kevesebb időt tudnak belőle magukra fordítani. Ebben szeretnénk a segítségetekre lenni, hogy eredményesek lehessetek. Emellett szakképzett személyi edzőink személyre szabott edzéstervekkel készülnek Nektek!"

Juhász Nikolett

személyi edző

"Kipróbáltam rengeteg féle sportot melyhez hozzá segített a Testnevelési Egyetem is, ahol testnevelő-gyógytestnevelő és egészségfejlesztő szakon végzős hallgató vagyok. De az örök szerelem a kosárlabdával talált rám, aktív pályafutásomat felváltotta az edzősködés. Célom, hogy a sportolni vágyók megszeressék és beépítsék a mozgást a mindennapjaikba. Keress bátran, ha fogyni szeretnél, izmosodni vagy csak javítanál az állóképességeden.
Nálunk az álmod valóra válhat!"

Kozma Renáta

személyi edző

"A sport számomra egy élet forma. Ezt mit sem igazol annál jobban,hogy 14 éve versenyszerűen kosarazom és a munka mellett ha akad egy kis szabad időm azt is mozgással töltöm el. Célom, hogy a hozzám járó vendégek megszeressék a sportot, megtanulják, hogyan működik a szervezetük, és hogy jól érezzék magukat a bőrükben testileg, lelkileg.
A mottóm: A tested mindent kibír! Csak az agyad az,amit meg kell győznöd!" 

Lőrincz Betti

személyi edző