Cikkek, Tippek, Trükkök

A tapasztalatok szerint ez az ital megelőzi a rákos sejtek kialakulását, a máj, vese, hasnyálmirigy betegségeit és meggyógyítja a gyomorfekélyt. Megerősíti a tüdőt, megelőzi a szívinfarktust és csökkenti a magas vérnyomást, erősíti az immunrendszert. Ugyanakkor jót tesz a látásnak, lecsökkenti az izomlázat. Méregtelenít, javítja a bélműködést, jó a...

Manapság mindenféle zöldség és gyümölcs megtalálható a boltok polcain és a piacokon, érdemes a szezonális zöldségekből és gyümölcsökből beszerezni a vitamint és az energiát. Szerencsére a kínálat ősszel is óriási! A déligyümölcsöket hagyjuk meg a télre, inkább ezeket fogyaszd.

Sokan a sikeres fogyókúra után szembesülünk vele, hogy bár a zsír eltávozott, bőrünk petyhüdt lett, megereszkedett.
Most megtudhatod, hogyan őrizd meg bőröd feszességét!

A zamatos, vitamindús magyar ribizlit frissen csak nagyon rövid ideig élvezhetjük: júniustól július közepéig, éppen ezért érdemes minél többet enni belőle.

Az a fránya narancsbőr...
Mitől alakul ki? Mit tehetünk ellene??
Az infratrainer edzés nagyban hozzásegít a makacs narancsbőr eltüntetéséhez.
A cellulit, ismertebb nevén narancsbőr az egyik leggyakoribb szépészeti probléma, mely a nők nagy részét érinti. Kialakulásának oka a genetikai örökségünkben, a női szervezet sajátosságaiban és a helytelen...

Amikor az emberek fogyásról beszélnek, a súlyt általában a zsírpárnákból szeretnék lefaragni, nem pedig az izomtömegből. Mivel az izom fontos szerepet játszik a zsír elégetésében, úgy kellene megszabadulni a kilóktól, hogy közben nem veszítesz izmot.
Arról azonban sajnos nem mesél a mérleg, hogy a kilókat zsírból vagy izomból adtad-e le. Pedig...

Akármennyire is úgy tűnt, végül idén sem marad el a bikiniszezon, a strandokon flangálás a kedvenc fürdőruhádban.
Azonban most, hogy 2 hónapra beszorultunk a lakásba, és lecsökkent a mozgásterünk, napi rutinunk elhomályosult, még annak is átformálódott a teste aki aztán mindenre odafigyelt.

Nem te vagy az egyedüli, aki hosszabb időre esett most ki a ritmusból és egyáltalán nem könnyű visszaszállni.
VÁGJUNK BELE EGYÜTT!

Egy hónap kihagyás után nem kell óvatoskodni, de ennél többnél már érdemes odafigyelni. Minél nagyobb a szünet, annál jobban! Legalább 1-2 hétig közepes intenzitású mozgásformát végezz, és szánj időt a bemelegítésre!

Nagyot fordult velünk a világ, az eddigi szokásaink, napi rutinunk egyik napról a másikra a múlté lett. Nincs ez másként az evéssel sem.
A korlátozott kijárási lehetőségek sok embernél vezetnek szorongáshoz, vagy épp unalomhoz, és ezek eredményeként túlevéshez.

Szerintem kezdjük az elején. Mi az a mentális egészség? A WHO meghatározása szerint: " a jóllét olyan foka, amelyen az egyén megvalósítja képességeit, meg tud küzdeni az élet mindennapos nehézségeivel, eredménnyel és gyümölcsözően képes dolgozni, valamint hozzá tud járulni saját közösségéhez."